Update Coronamaatregelen

De meesten van jullie zullen gisteren de persconferentie over de maatregelen omtrend het coronavirus hebben gezien. En hoewel we allemaal hoopten dat we vanaf volgende week weer mochten gaan tennissen, zullen we toch nog wat meer geduld moeten hebben. Alleen voor kinderen tot 18 jaar worden de maatregelen voor het sporten versoepeld. Aangezien WTV geen jeugdleden heeft zal dit betekenen dat onze banen t/m 20 Mei gesloten blijven.

Aangezien het de komende tijd nog niet is toegestaan om te tennissen heeft dit ook gevolgen voor de officiele wedstrijden. Zo verschuift de voorjaarscompetitie naar het najaar, en is de zomeravondcompetitie in zijn geheel komen te vervallen.

Normaal gesproken starten na de voorjaarscompetitie de toernooien. Ook hiervoor hebben deze maatregelen gevolgen. De KNLTB heeft de toernooien t/m zondag 14 Juni afgelast.

Voor alle vragen over de competities en toernooien heeft de KNLTB een vraag en antwoord op haar website gezet : https://www.knltb.nl/overig/meestgestelde-vragen-verplaatsing-voorjaarscompetitie-2020-naar-het-najaar/